De ZSM-methode

Als u door ons een sponsored magazine laat maken, heeft u er nauwelijks omkijken naar, behalve op een paar cruciale momenten. U hoeft ook niet te investeren of zelf uw relaties te benaderen. ComMotiv verzorgt alles voor u. Daarbij gaan we te werk volgens onze ZSM-methode: de Zorgeloze Sponsored Magazine-methode, die bestaat uit vijf stappen.

1. Eerste gesprek
Hierbij bespreken wij uw wensen. Allereerst kijken we met u naar de financiële haalbaarheid van het magazine. Zijn er genoeg geïnteresseerde relaties die graag prominent in uw sponsored magazine willen staan? We bespreken vervolgens met u de formule van uw magazine: de stijl, vormgeving, onderwerpen en redactie van uw magazine. Belangrijk is het om te weten in hoeverre wij uw huisstijl gaan volgen of zelf iets nieuws bedenken.

2. Relaties benaderen
Wat wij als tweede doen, is het benaderen van potentiële adverteerders voor uw sponsored magazine. Wij vragen hen (op niet-vervelende) wijze en informeren over het magazine. Wij sturen dan ook altijd een voorbeeldmagazine mee. Sommigen willen een advertentie plaatsen, anderen willen meedoen aan een felicitatiepagina, maar er zijn er ook die een advertorial willen plaatsen.

3. Copywriting en fotografie
Nu laten we u een tijdje met rust. Onze tekstschrijvers en fotografen gaan aan de slag met de onderwerpenlijst. Als de verschillende teksten zijn geschreven en akkoord bevonden door de contactpersonen, krijgt u van ons een word-document met alle teksten. Na uw goedkeuring worden de teksten doorgegeven aan de studio voor vormgeving.

4. Vormgeving
Nu gaan wij aan de slag met de vormgeving van het magazine, inclusief de verschillende advertenties. Uiteraard volledig volgens uw wensen.

5. Drukken
Voordat het magazine bij de drukker wordt aangeleverd vinden er nog een aantal correctierondes plaats. Als we het helemaal met elkaar eens zijn (en niet eerder!), laten we de van te voren vastgestelde oplage drukken. In overleg met u, zorgen we ervoor dat uw relaties voldoende exemplaren van het magazine ontvangen om uit te delen aan hun eigen relaties en voor de leestafel.

Magazine en e-magazine
Naast de gedrukte magazines, laten wij desgewenst ook een digitale versie maken. Deze is geschikt voor de meeste tablets, iPads, iPhones en pc's en bevat bovendien links die de bezoeken aan uw site en die van uw leveranciers zullen verhogen. U kunt de digitale versie ongelimiteerd doorsturen naar al uw relaties!

AAA Mediamarketing BV
AAA MediaMarketing BV is uitgever van onder meer AutoGids, AutoBusiness en NIVO Magazine.

AAA Mediamarketing BV
Sandtlaan 36 E – 1b
2223 GG Katwijk (ZH)
telefoon: 071-4063110
fax 071-4063119
contact: trevor.blonk@aaamediamarketing.nl
Heeft u vragen?
Voor sponsored magazines, mailings, folders of reclamemateriaal en alle andere vragen kunt u contact opnemen met:
Trevor Blonk: 071-4063110 trevor.blonk@aaamediamarketing.nl