Over ons

ComMotiv is in 1987 in Rotterdam gestart als uitgever van AutoGids en AutoBusiness. Onder leiding van directeur Trevor Blonk worden deze nog steeds gemaakt. De laatste jaren leggen wij ons steeds meer toe op relatiemagazines, sponsored magazines en andere 'uitgaven op maat'.

Onze professionals hebben alle kennis in huis om het gehele proces soepel te laten verlopen . We beschikken over acquisiteurs en tekstschrijvers, fotografen en vormgevers. U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, die u soepel door het gehele proces heen begeleidt. Deze medewerker bewaakt ook de bladformule. Als het blad helemaal klaar is, hebben wij slechts een paar uurtjes van uw kostbare tijd 'ingepikt'. Uiteraard staat het u vrij om aan uw kant ook een medewerker aan te wijzen die het gehele proces begeleidt. Zo bent u als ondernemer nog minder tijd aan ons kwijt. Het eindresultaat straalt echter geheel op u af. Dankzij onze ZSM-methode bereikt u een optimaal resultaat met minimale inzet van uw kant. U zult merken dat vrijwel al uw relaties, medewerkers, familie en vrienden enthousiast reageren op het sponsored magazine.

Interesse?
Neem vrijblijvend contact op met Trevor Blonk via trevor.blonk@aaamediamarketing.nl of 071-4073110

De ZSM-methode

Als u door ons een sponsored magazine laat maken, heeft u er nauwelijks omkijken naar, behalve op een paar cruciale momenten. U hoeft ook niet te investeren of zelf uw relaties te benaderen. ComMotiv verzorgt alles voor u. Daarbij gaan we te werk volgens onze ZSM-methode: de Zorgeloze Sponsored Magazine-methode, die bestaat uit vijf stappen.
Lees verder »